logo-bile-male
Kariéra

KOISHI, Údolní 11, 602 00 Brno, Česká Republika
Email: koishi@koishi.cz
Telefon: +420 777 564 744

KARIÉRA

KUCHAŘ

Hledáme zodpovědného kuchaře profesionála, který chce být nejen zaměstnaný, ale chce rovněž pracovat a tak se podílet na společném výsledku, který ho bude upřímně těšit. Věk 20 – 26 let. Angličtina minim. střední pokročilosti podmínkou.

BARMAN / SOMMELIER
Pro zavedený provoz vinného baru v centru Brna hledáme mladého pracovitého člověka s ambicí vypracovat se na sommeliéra, který miluje práci s lidmi, miluje práci s vínem a rád objevuje nové věci. Vyučen v oboru nebo praxe min. 2 roky v gastronomickém provozu podmínkou. Věk 20 – 26 let.

Další požadavky:
angličtina
spolehlivost
samostatné myšlení
schopnost pracovat týmově
pořádkumilovnost, systematičnost
důslednost
bydliště mimo Brno s ochotou přestěhovat se do centra Brna.

Nabízíme:
vzdělání ve víně (teorie, degustace, kontakty, stáže,…)
možnost osobnostního růstu
přátelský kolektiv
otevřené jednání
rodinnou atmosféru malé firmy
Vice o vinnem baru na www.petit-cru.cz

POMOCNÁ SÍLA DO KUCHYNĚ
Hledáme pomocnou pracovní sílu. Mytí nádobí, pomocné práce v kuchyni.

HLEDÁME PERSONÁL PRO NOVÝ PROJEKT:

„LOKÁL U CAIPLA“ V BRNĚ
obsluha
kuchař
pomocná síla do kuchyně

Máte zájem stát se členem našeho týmu?
Pošlete nám informace o sobě na koishi@koishi.cz.
Budeme reagovat obratem.

Pokud se chystáte dělat oslavu a hledáte vhodný prostor, slibujeme Vám nezapomenutelný zážitek pro Vás a Vaše hosty, ať už je to intimní setkání, nebo oslava pro 20 osob. Užijte si ji...
Restaurant zaměřený na ryby a sushi
interiér KOISHI

Jednoduchost, promyšlenost, čistota, blízkost, přirozenost, detail, transparentnost, diskrétnost, design.

Interiér restaurantu navrhla Arch. Nicol Gale. Magazín ERA21 roku 2010 uvedl realizaci tohoto interiéru mezi nejlepšími projekty v ČR.